Kald Kopp

20150113-_MG_4748

Det slo meg en februardag da jeg stod i stuen, en nesten toåring som skrek etter et eller annet viktig, to halvt-åringer som skrek etter melk, skift, søvn eller kos, og et stykk søvnløs mamma som hylte inni seg etter litt fred. Det var da jeg skjønte hvorfor noen mødre bare klikker. Jeg tok min kalde kopp med kaffe, gikk ut på verandaen, lukket døren og kikket på utsikten mens jeg latet som om den dempede hylingen fra andre siden av verandadøren ikke tilhørte noe jeg hadde ansvaret for. Et pust. En kald kopp kaffe og en fantastisk utsikt.

 

Velkommen til bloggen min.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s