Angst over middag

Foto: Kristine NyborgEn av de større utfordringene med å få barn var da jeg oppdaget at middagen skulle stå på bordet hver dag, helst klokken fem, helst laget fra skrætsj, helst sunn og uten å spise alt for mye dyr. Dette skal skje 365 dager i året i minst 18 år, med noen unntak når man går bort til middag eller spiser ute. Som man sjelden gjør frivillig med barn. I alle fall mine tre. Det går nesten ikke en dag uten at panikken brer seg kl 14 når jeg oppdager at det skal lages middag. Igjen. Og jeg ikke har det jeg trenger. Igjen. For hvem planlegger så langt frem at de har alle ingredienser til alle middager for hele uken? Neste uke blir jeg kanskje bedre. Sannsynligvis ikke.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s