En vanlig dag på jobben

20150106-_MG_4213

Vekkes av barn som roper MAMMMAAAAAAA, få dem ut i stuen, lage havregrøt mens jeg prøver å riste dem av meg, servere frokost som med en gang ligger på gulvet, gi dem mer mat som også havner på gulvet, servere Mannen og meg mens han lager kaffe, få kaffen servert etter havregrøten er inhalert, vaske gulvet før barna vaskes så de ikke tramper oppi havregrøten og sprer den utover hele huset, dusje mens mannen skifter et barn eller to, skifte et barn eller to mens mannen dusjer, drikke kaffen som nå er kald, få på alles yttertøy og pusset alles tenner, følge Storebror 2km til barnehagen, gå 2km hjem, handle middag, få Lillesøster og Lillebror ut av ytterklær og inn i stuen, vaske opp etter frokost og rydde ut av maskinen mens jeg prøver å riste dem av meg, sette inn varer, innse at jeg glemte å handle noe, leke med Lillesøster og Lillebror, lage og servere lunsj som med en gang kastes på gulvet, se på klokken at det er to timer igjen til dupp, vaske etter lunsj, vaske babyene, leke mer med babyene, prøve å sende noen mail, skrive litt, rydde litt, skifte bleier, legge babyene, lage kaffe, drikke kaffe, jobbe mens middagen settes igang, MAMMMMAAAAAAAA, hente dem, gi noe frukt, få på dem ytterklær, hive på meg ytterklær, gå 2 km til barnehagen, hente Storebror som ikke vil hjem mens babyene sitter i vognen utenfor og skriker fordi de heller vil krabbe rundt, gå 2 km hjem med Storebror som heller vil plukke alle pinner enn å traske med meg, prøve å roe Storebrors tredje raserianfall, tvinge han til å stå bakpå vognen, gå siste km hjem med en skrikende 2-åring på vognen, komme inn døren, få av alle ytterklær og alle inn i stua, lage ferdig middagen mens jeg rister dem av meg, Mannen kommer hjem og blir overfalt av tre barn, servere middag som straks finner veien til gulvet, servere mer middag som halvveis går i gulvet og halvveis smøres utover ansikt og kropper mens de stjeler mat fra hverandre, bryte opp krangling over stjålet mat som ingen vil spise, vaske gulvet, vaske barna, leke på stuegulvet mens Mannen setter igang badekaret og finner pysj til alle, få alle i badekaret, bli sprayet ned av plaskende barn, få alle opp av badekaret, i bleie, pysj og pusse tenner, skifte til tørre klær, få alle i seng, lese, synge og skru av lyset, natta. Trekke pusten. Gå inn på kjøkkenet, rydde ut det som er igjen i vaskemaskinen etter forrige vask, sette inn det som er skittent, sette på, rydde kjøkkenet, rydde bort alle leker i stuen, finne klesvasken, sette på, hente klær fra forrige klesvask ut av tørketrummelen og ta med til sofaen, sette på Netflix mens vi bretter klær og stapper bleier (tøybleier), se på bilder av barna og dele historier om hvor morsomme de var den dagen, jobbe, sovne med hendene på tastaturet, bli vekket av Mannen som har funnet frem tannbørsten, kjenne på angsten over å ikke ha fått gjort nok, børste tennene og falle i seng. Gjentas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s