Alaska

e20150306-KNY_4251.jpgJeg elsker Alaska. Her har jeg bodd, lært å elske naturen, møtt Mannen som er pappa til mine barn og hatt eventyr jeg kan leve lenge på. Nå er jeg her i drøye to uker for å følge Iditarod, et løp som går 1600 kilometer gjennom en delstat uten veinett. Det er en opplevelse av de få, og jeg er heldig som fikk gjøre det i både 2007 og 2008. Nå er jeg her igjen, på løypa, og på bloggen til UTE skal du få jevnlige oppdateringer.

Det jeg ikke hadde regnet med da jeg plutselig fikk denne store dosen frihet var at jeg skulle savne barna så mye. Så her sitter jeg med min tredje kopp varme kaffe og skulle ønske barna var her også. Så de kunne få oppleve alle disse hundene, og le sammen med meg over hvor komisk det er å se hunder med solbriller. God mandag!

Advertisements

One thought on “Alaska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s