om meg

20150115-_MG_4947

Jeg heter Kristine Nyborg.

Før jobbet jeg som frilansfotograf og flyttet rundt som jeg ville. Jeg har bodd i San Francisco, New York, Alaska, Tromsø og Oslo. Jeg savner alle stedene hele tiden. Jeg savner friheten, å kunne våkne hver dag og eie dagen. Den forrige fasen av livet var helt usedvanlig fantastisk.

Nå bor jeg i Vancouver med min kanadiske mann og våre tre språkforvirrede barn, født med 15 måneders mellomrom. De to yngste er 2, den eldste 3 år, og støvet etter en travel barseltid har roet seg noe. Denne nye fasen i livet er også usedvanlig fantastisk, bare på en helt annen måte. Så lenge jeg husker å le er det er faktisk ganske gøy. For det er travelt med barn, og de trenger deg hele tiden. Kontrasten mellom det frie frilanslivet og det strukturerte mammalivet er ekstrem. Alle dager er like og ulike, alt er nytt og det blir aldri nok tid. Dessuten husker jeg nesten ingenting av det som skjedde igår eller i forrige uke, alt er en mølje i hodet. Så jeg skriver det ned , for å huske denne viktige lange, korte tiden.

Velkommen til bloggen min. Kontakt meg på kaldkopp@gmail.com, jeg hører gjerne fra deg, eller sjekk hjemmesiden med bilder fra frilanslivet. Som skal oppdateres snart. I det uendelige.

Advertisements